Omdat mijn vriend altijd in het centrum heeft gewoond, was hij op zoek naar een kwaliteitsvol en vooral betaalbaar alternatief. Zo kwam hij via Benoit van Provimmo terecht bij het project Park 1302. Een mooi en lichtrijk appartement, gelegen in een groene omgeving, dat zou het worden! En zo is het ook gegaan. Intussen wonen we nu sinds maart met ons tweetjes in het appartement en voelen er ons hier allebei echt thuis! 

Groetjes
T & H 

1 jaar, 4 maanden en exact 8 dagen geleden heb ik beslist om mijn hele hebben en houwen in Spiere te verkopen en naar Kortrijk te gaan verhuizen. Geen evidente keuze voor een alleenstaande mama met 2 tieners. Maar wel een SUPER keuze gebleken. 
Vooraleer ik het bordje ‘te koop’ plaatste ben ik beginnen rondkijken en is mijn oog onmiddellijk gevallen op het Project ’ Park 1302’. Wat een mooi project! Met betaalbare nieuwbouwwoningen! En stadstuintjes! Wat voor mij geen uren en uren tuinonderhoud meer betekende! 
In het centrum maar toch uit het centrum! Op 5 minuutjes van alles!
Benoit van Provimmo kwam bij ons langs, heeft alles uitgelegd en voilà…
Dat bewuste oog is niet meer verder gaan kijken!
Het bouwen zelf verliep zeer vlotjes. Problemen werden onmiddellijk opgelost. Ik wil hierbij dan ook de gelegenheid aangrijpen om een dikke dank je wel te zeggen aan Kris Huyghe! Hij heeft letterlijk alles op alles gezet om ons huisje klaar te krijgen voor de eindexamens van mijn 2 zonen! 
Wij kregen op 12 mei 2016 de sleutels en zijn eind mei verhuisd. 
En zoals we dat op z’n Kortrijks zeggen: We jeunen ons te pletter! 

C. Lambert 

In juni vorig jaar kochten wij een investeringswoning in Park 1302. Vele woningen waren al verkocht, maar wij vonden er nog eentje welke aan onze wensen voldeed. Eens alle papieren in orde waren ging alles snel en volgens plan. De opvolging van de werken verliep perfect dankzij het goede contact en alles werd volgens afspraak opgeleverd binnen het vastgestelde termijn. Ondertussen zijn de huurders ook gelukkig in hun woning.

Groeten
Lambert S