Energiezuinig nieuwbouwwoning op residentiële ligging

Woning voor € 1.110

Kerkhofstraat , 8790 Waregem
Ref: Thkerkhofstraat
3 slaapkamers
1 badkamer
201m2 woonopp.
297m2 grondopp.
Bouwjaar: 2023

Omschrijving

Verwelkom de toekomst van comfortabel wonen in het hart van Nieuwenhove! Onze energiezuinige woningen, met oplevering begin 2024, beloven een harmonieuze combinatie van moderne levensstijl en milieuvriendelijkheid.

Waarom deze woningen?

-Aardwarmte voor een Groenere Toekomst: Zeg vaarwel tegen gas en omarm aardwarmte. Geniet van een duurzame en efficiënte energiebron, waardoor je niet alleen het milieu beschermt maar ook op lange termijn kosten bespaart.
-Ruimte en Comfort in Elke Hoek: Ervaar de luxe van ruime woningen, slim ontworpen om maximaal comfort te bieden. Iedere woning beschikt over een binnengarage of carport, zodat je met gemak je thuis betreedt.
-Architectuur van Hoogstaande Kwaliteit: Laat je betoveren door de kwalitatieve architectuur die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch statement maakt. Een huis dat niet alleen een thuis is, maar ook een pronkstuk.
-Ideale Locatie in een Prachtige Buurt: Geniet van de rust van een residentiële buurt, waar groen en sereniteit samenkomen. Ontspan in de individuele tuinen en laat de zon jouw huis omarmen.
-Duurzame Energie met Zonnepanelen: Maak gebruik van de nieuwste technologieën met zonnepanelen die jouw huis voorzien van groene energie. Bespaar op je energierekening terwijl je bijdraagt aan een schonere wereld.
-Doorzon Woning met Overvloedig Licht: Ervaar het genot van een doorzon woning, doordrenkt met natuurlijk licht. Creëer een levendige en open sfeer in elke kamer.
-Drie Volwaardige Slaapkamers en Extra Zolderruimte: Voor gezinnen of zij die ruimte nodig hebben, bieden de drie slaapkamers en de extra zolderruimte veel mogelijkheden. Flexibiliteit die meegroeit met jouw behoeften.
-Ruim Aanbod voor Bezoekers: Met 25 extra parkeerplaatsen voor bezoekers maak je je nooit zorgen over het ontvangen van vrienden en familie.
-Instapklaar: De woningen worden volledig geschilderd en voorzien van een aangelegde tuin, lichtarmaturen en gordijnen.

Kies voor een toekomst van luxe, comfort en groene verantwoordelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak je klaar om je droomhuis te ontdekken!

Beschikbaar per 1 maart 2024

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Uw contactpersoon: Benoît Bertrand
Telefoon: 056 44 05 15
E-mail: [email protected]
 

Verdieping 1

Badkamer 1
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Beschermd pand? Nee
Vloerverwarming ja
Zonnepanelen ja
Distributie ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting riolering ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 1.110,00
Vrij op 01/01/2024
Afstand naar autostrade 0.00 minuten
Bouwjaar 2023
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 297 m²
Woonoppervlakte 201 m²
Renovatieplicht Niet ingegeven
Oppervlakte Terras 0.00 M2
Bruto vloeroppervlakte 0.00 m2
Netto vloeroppervlakte 0.00 m2
Oppervlakte magazijn 0.00 M2

Panden in de buurt